Hofderby voor SC Markelo

Voor de mannen van Sportclub Markelo staat dinsdagavond de eerste hofderby op het programma, men gaat dan op bezoek bij vv Diepenheim. Deze wedstrijd stond op zondagmiddag 29 september gepland, maar in verband met de Schuttersfeesten in Diepenheim is de wedstrijd verplaatst. Beide ploegen zijn de competitie begonnen met een overwinning. vv Diepenheim won op bezoek bij Hoeve Vooruit met 1-2 en Sportclub Markelo winst in eigen huis af te rekenen met BSC Unisson. Op voorhand een mooi affiche voor beide ploegen, die beide graag hun tweede competitiewedstrijd ook winnend willen afsluiten. Trainer Rutger Kats kan dinsdagavond beschikken over een fitte selectie. Zo kan hij weer een beroep doen op aanvaller Roland Stege, hij is net op tijd hersteld van een bovenbeen blessure. De aftrap in Diepenheim zal plaatsvinden om 20:00 uur. Wees erbij!