Welkoop en Dirk in de prijzen

Bij de consumentenverkiezing ‘Beste Winkelketen van Nederland’ zijn onder meer Welkoop Dier en Tuin en ook de Dirk in de prijzen gevallen. Deze winkelketen zijn vertegenwoordigd in Markelo. In de afgelopen weken stemden meer dan 220.000 consumenten op ruim 500 retailers in 30 verschillende categorieën.  In de categorie Supermarkten stemden de meeste consumenten op Dirk en hierdoor schreef Dirk de publieksprijs op naam. De Welkoop mag zich in twee categorieën een jaar lang de Beste Winkelketen van Nederland noemen: Tuin en Dierenspeciaalzaak. Daarnaast won Welkoop opnieuw de award voor beste webshop in de categorie Tuin.

De titel ‘Beste Tuinspeciaalzaak’ mocht Welkoop voor de vijfde keer in ontvangst nemen. En de titel Beste Dierenspeciaalzaak sleept Welkoop zelfs voor het zesde jaar op rij binnen. Het gemiddelde eindcijfer dat de klant geeft is bij alle titels ruim een 8. Een prestatie van formaat. “Dit blijft bijzonder voor ons”, zegt Richard Landuwer bij Welkoop Markelo “Uit het winnen van deze awards spreekt de waardering van onze klant en daar zijn we natuurlijk ongelofelijk blij mee”.

De winnaars bij de verkiezingen tot Beste Winkelketen van Nederland worden gekozen door consumenten. Genomineerde winkels worden onder andere op prijs, acties, kwaliteit, assortiment, deskundigheid, service en betrouwbaarheid beoordeeld. Richard: “Winnen in een consumentenverkiezing is extra bijzonder. Dat is waar we het voor doen: klanten die blij met ons zijn en die graag bij ons terug komen. Met elkaar werken we er keihard aan om het iedere dag weer een stukje beter te doen. We willen dan ook al onze klanten bedanken die op ons hebben gestemd”.

“Wij zien het als onze missie om de verbinding tussen mens, dier en omgeving terug te brengen. Door mensen het buitenleven weer te laten ervaren. Zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat doen we met praktische tips en informatie, inspirerende workshops en verrassende toepassingen die passen bij het leven van nu. Net als de website die naast informatie en inspiratie ook een webwinkel biedt vol producten voor dier, tuin en kleding”, vertellen Richard en Marije Landuwer.

Met deze publieksprijzen kunnen zowel de Welkoop als de Dirk nog uitgeroepen worden tot overall winnaar van de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ award. Hiervoor kan van 25 o5 september tot 25 oktober gestemd worden door de consument. Op donderdag 31 oktober worden de overall prijzen bekend gemaakt.