Merle van de Watering in Hofstreek Portret

De in Markelo woonachtige Merle van de Watering is aanstaande zondag te gast in het Hofstrek FM programma Portret. De 48-jarige Van de Watering is geboren in Amersfoort en via onder meer Deil en Nootdorp in Markelo terechtgekomen. Samen met haar man, haar honden en haar paarden woont ze op een prachtige plek in Stokkum. De boerderij wordt in een meerjarenplan omgebouwd tot haar droom. De realisatie van een bed-and-breakfast met paardenlogies is onderdeel van deze droom, Merle hoopt binnenkort haar eerste gasten te ontvangen. Presentatrice Jonneke Adolfsen gaat zondag tussen 11 en 12 uur in gesprek met Merle. “Het belooft interessant te worden: ze is tegelijk een zwerver en een huismus”, aldus Jonneke. De uitzending zal maandag 23 september om 20.00 uur worden herhaald.