Wijn met een Maarkels etiket

Aan het uitgebreide wijnassortiment van Plus Blankhorst zijn deze week twee wijnen toegevoegd. “Het heeft enig overleg gekost maar we hebben een heerlijke witte en een rode wijn op de kop weten te tikken. In nauwe samenwerking met Berghorst & Bos hebben we in Spanje een mooie rode Tempranillo en een witte Sauvignon Blanc gevonden. De wijnen zijn leuk als cadeau, maar natuurlijk ook lekker om zo te drinken…”, vertelt Henry Blankhorst enthousiast. De wijnen dragen een eigen ontwikkeld etiket waarbij gebruik is gemaakt van een oude foto uit het archief van de Stichting Heemkunde Markelo waarop de televisietoren staat afgebeeld. De wijnen zijn vanaf nu volop te verkrijgen bij Plus Blankhorst echter geldt wel op=op. De eerste weken zullen de wijnen verkrijgbaar zijn tegen een introductieprijs van 10 euro voor twee ‘Markelose’ wijnen waarbij men een gratis cadeauverpakking ontvangt.