Markelo bruist in evenementen

Deze mooie nazomerse dag bracht veel mensen op de been. Zo was het vanmorgen tijdens de Open Monumentendag bij zowel de Molen van Buursink als ook in Het Beaufort gezellig druk en namen veel mensen van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in en rond deze Markelose monumenten. Bij de Molen van Buursink was er naast bedrijvigheid in en rond de molen en het Muldershoes ook een geweldig aantal authentieke tractoren en andere landbouwmachines te bekijken. Vanaf 14.00 uur stroomde de weide van Hargeerds langzaam voller en voller. Hier vindt vanmiddag namelijk de tweede editie plaats van de Twentse Zeepkisten Race met aansluitend het ‘Laat je niet Kistenfestival’. Dit festival vindt overigens tevens op deze locatie plaats. Markelo bruist in haar evenementen; voor oud en jong is het genieten tijdens deze prachtige septemberdag.