Vrouwen van Nu trappen seizoen af

Het seizoen van de afdeling Markelo van de Vrouwen van Nu start woensdagavond 18 september bij De Poppe. Op de avond laten de interessegroepen van de afdeling zien wat de leden dit seizoen kunnen verwachten, waaronder workshops en excursies. Op de avond kan men zich alvast opgeven. Bij De Poppe zal Rob van Eck die avond een presentatie geven over de 7 wereldwonderen. Het gaat hierbij zowel om de 7 klassieke wereldwonderen alsook 7 nieuwe wereldwonderen. Het belooft een ware virtuele wereldreis te worden van Zuid en Midden Ameriak naar Azië en Europa.

De presentatie begint om 19.45 uur, de zaal is vanaf 18.45 uur open. Nieuwe leden zijn van harte welkom bij de Vrouwen van Nu. Dit kan zijn om anderen te ontmoeten bij de afdelingsavonden, je samen met de Vrouwen van Nu leuke dingen wilt doen of omdat je een bepaalde passie hebt die aansluit bij een interessegroep van de Vrouwen van Nu. Meer informatie is verkrijgbaar bij Jenny Oost via 0547 362136 of per mail.