Dames 1 wint eerste bekerwedstrijd

Gisteren speelde Dames 1 van Sportclub Markelo hun eerste (beker)wedstrijd van dit seizoen. Om 11:30 uur werd er afgetrapt aan de Endemansdijk tegen SV Enter VR1. In de eerste helft creëerden zowel Markelo als Enter een aantal kansen, maar werd er niet gescoord. 0-0 was de stand bij rust. 

Na de rust werd er in de 52e minuut gescoord door Myrthe Nagel die de bal in het net wist te schieten na een mooie assist van Bo Onland. Een kleine 10 minuten later wist ook Enter te scoren en stond het 1-1. In de 65e minuut is het wederom Bo Onland die een assist geeft, maar deze keer op Sandra Stokreef. Sandra draait knap weg en scoort! 2-1. In de 70e minuut is het weer Sandra die scoort van afstand in de verre hoek. Dit brengt de stand op 3-1. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd weet Enter dan nog één keer te scoren en eindigt de wedstrijd met een stand van 3-2 voor Markelo. Daarmee zijn de eerste 3 punten van de bekercompetitie binnen.  Aanstaande dinsdagavond spelen zij om 20:15 uur de tweede bekerwedstrijd tegen de Witkampers VR3, wederom in eigen huis.