Geert benoemd tot bijzondere consument

Geert Relker is gisteravond tijdens zijn 50 + 1 feestje dat hij gaf bij De Haverkamp in Markelo, benoemd tot ‘Bijzondere Consument’ door chipsfabrikant Lays. Voor de mensen die Geert wat beter kennen is het al lang geen geheim dat hij gek is op chips. Voor de bewoners van de Molenbuurt natuurlijk een reden om dit aanhangig te maken bij de chipsfabrikant. Waar Geert afgelopen week tijdens het versieren van de tuin al werd uitgedaagd om het juiste aantal gebruikte chipszakken te noemen die gebruikt waren voor de chipzakken-slingers, werd Geert gisteravond opnieuw verrast. Want dat Geert het tellen nog niet verleerd is, bleek afgelopen zaterdag wel. Tijdens het feest bij de Haverkamp liet de Molenbuurt zich eindelijk uit over de exacte uitkomst van de telling van 615 lege zakken chips. Maar ook Lays (producent) van de chips is deze ludieke actie onder ogen gekomen en meende Geert van harte te moeten feliciteren en te benoemen tot Bijzondere Consument en wenst hem veel succes met het eten van de maar liefst 615 volle zakken chips…..