Geslaagde Trekkertrek Markelo

Waar zaterdagavond een buitje regen, nog zorgde voor wat oponthoud in het wedstrijdschema verliep het vandaag vlekkeloos. “Echt een perfect verlopen wedstrijd. De baan werd er naarmate de dag vorderde eigenlijk alleen maar nog beter op”, aldus de organisatie. Doordat de wedstrijden worden verreden op een baan van klei, is een regenbui niet gewenst en wordt de baan in zo’n geval tijdelijk afgedekt met plastic. Vandaag bleef het echter droog en genoot het publiek met volle teugen van het spel, dat zich op de baan afspeelde waarbij het ging om de kracht van de motoren. De zondag stond in het teken van de competitierijders van de TSTA klasses, waar ook de nodige sporttrekkers lieten zien wat er in hun macht lag.

Zware rookwolken, loeiende motoren en het enthousiasme van de presentatoren zorgden voor voldoende vermaak langs de baan. Voor de kinderen was er meer dan voldoende vermaak met een springkussen, zandbak en zelfs een heuse sleepwagen voor de skelter. De organisatie; Autosportvereniging Markelo en Buurman & Buurman kunnen terugkijken op een geweldig verlopen evenement op het terrein achter Café Vennebekken waarbij de inzet van de vele vrijwilligers zoals bij vele activiteiten, onmisbaar is. “Als organisatie hebben we genoten van alle mensen die dit weekend een bezoek hebben gebracht aan de wedstrijden en te zien dat het geboden vertier in de smaak viel”, geeft de organisatie aan. De uitslagen van de verschillende TSTA klasses zijn te vinden op de website van de Trekkertrek Markelo.

Een kleine foto-impressie kunt u online bekijken.