Univé winkel officieel geopend

De winkel was al enige tijd voor klanten toegankelijk, maar vanmiddag werd het nieuwe onderkomen van Univé aan de Taets van Amerongenstraat officieel geopend. Markelo heeft hierin een primeur, het is de eerste locatie van Univé Oost waarbij men van een kantooromgeving overstapt naar een winkelconcept. Met deze winkel wil Univé haar klanten helpen met het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s. “Univé wil dichterbij haar leden in Markelo staan. Met de realisatie van deze eerste winkel komen we zowel online, als ook fysiek in contact met bewoners”, aldus bestuurder Jan Thale Haandrikman van Univé Oost.

In de winkel worden naast de producten waar klanten al vertrouwd mee zijn ook nieuwe diensten als Veilig Wonen en Duurzame Zekerheid aangeboden. Ook is er te zien hoe Univé Oost invulling geeft aan het coöperatieve gedachtegoed met bijzondere evenementen en activiteiten. Jan Thale: “Het voorkomen van schade en het beperken van de gevolgen krijgt bij Univé volop aandacht. Want hoe meer schade je voorkomt, hoe minder je hoeft te verzekeren. En dat niet alleen! Door er samen met onze klanten er alles aan te doen het risico op brand of inbraak te verkleinen, kunnen we met elkaar veel leed voorkomen. Zo maken we het leven veiliger en zekerder, voor iedereen.”

Met de winkel wil de coöperatieve verzekeraar lokale verbondenheid mogelijk maken. Voor het winkelconcept zijn speciaal een aantal bijzondere elementen ontworpen zoals de inspiratietafel en de levensgrote iPhone. De verzekeraar nodigt mensen van harte uit om eens binnen te komen kijken.