Wie staan er op deze schoolfoto? (UPDATE)

Dorpsschool op schoolreisje naar Belgische Ardennen omstreeks 1952. Boven van links naar rechts: Jan Oplaat, Bernard Leferink, Johan Dollekamp, Jopie Tempelman, Gerrit Vruwink, Gerrit Vedders, Bob ter Hofte, Mannus Zandjans, Jan Morsman, Johan Dollekamp, M. Zandjans. Midden van links naar rechts: J.H. Pongers, Piet Martijn, Erna Sanderman, Mina Leferink (Lookappe), Meester Leeftink, (Schoolhoofd), Mineke Klein Velderman, Toosje Harmelink, Gerrit Brinkers (gebukt), Marjan Pullen (gebukt). Onder van links naar rechts: Herman Boomkamp, Jan ten Hove, Gerrit Jan ter Welle, Rinus Pasop, Appie Vonkeman, Jan Hammers, Diny Goorhuis, Dineke Vedders, Welmoed Schellenberg

Na een pauze in juli en augustus vandaag weer een foto in de rubriek de Oude Toren. De foto met een nog niet volledig onderschrift is ingestuurd door de Stichting Heemkunde Markelo. Het gaat om een oude foto van de Dorpsschool uit ongeveer 1952 van een schoolreisje met meester Leeftink naar de Belgische Ardennen. Mocht u kunnen helpen met het namen van de mensen op de foto, dan vernemen we dat graag via oudetoren@maarkelsnieuws.nlUPDATE: Na 67 jaar wisten een aantal lezers de namen nog te herinneren. Het onderschrift staat inmiddels onder de foto.