50 + 1 voor Geert Relker

In de Molenstraat maar zelfs de hoek om, aan de Stationsstraat kan het je bijna niet ontgaan. Rijschoolhouder Geert Relker viert vandaag zijn 50 + 1 verjaardag. Familie, kameraden, personeel, wagenbouwers en de buurt wisten Geert gisteravond enigszins te verrassen. Meestal is Geert goed op de hoogte van het wel en wee in en rond Markelo maar nu moest hij echt blijven gissen want niemand praatte zijn mond voorbij. Zo werd het prachtig, strakke, groene grasmatje in zijn tuin gisteravond door alle aanwezigen flink volgezet met spandoeken, met daarop hele verhalen die kenmerkend zijn voor deze kersverse  50 + 1 man. De Abrahams maakte het tafereeltje natuurlijk helemaal compleet. De omstandigheden waren er vorig jaar niet naar om zijn bijzondere verjaardag uitgebreid te vieren. Met de 50 + 1 oplossing wisten de aanwezigen echter ook wel raad. Opmerkelijk waren de slingers van lege chips-zakken in de tuin. Navraag leert dat Geert het juiste aantal moet gaan tellen en dat deze uitkomst bepalend is voor het kado waarmee de buurt hem binnenkort gaat verrassen. Update: Geert heeft inmiddels alle lege chipszakken in kaart gebracht en aangegeven dat er 603 zakken aan de lijn hangen, 7 in de tuin en nog 5 in een doos zitten wat volgens hem een totaal geeft van 615 zakken. De buurt laat zich nog niet uit over deze uitkomst…