Trekkertrek; vermaak voor jong en oud

Een immense kracht, zand, rookpluimen en de geur van zware motoren vullen aanstaand weekend het terrein van de ijsbaan achter Café Vennebekken. Zaterdag vanaf 17.00 uur en zondag vanaf 9.00 uur wordt hier de jaarlijkse Trekkertrek georganiseerd in Markelo. Op het programma van de zaterdag wordt er gestreden in de Markelose klasses 3.800 kg en 5.500 kg. Ook de Duitse klasses zijn deze avond aan de beurt waarbij de trekhaak hoger ligt wat voor meer spektakel op de baan zorgt. Met de sporttrekkers en een nieuw item met de standaard truck klasse vrachtwagens uit de regio zorgen deze zaterdag ongetwijfeld voor een gevarieerde avond op het terrein. De zondag staat in het teken van de competitierijders van TSTA en ook hier zijn uiteraard weer de nodige sporttrekkers te zien. Voor de kinderen is er natuurlijk zoals elk jaar ook voldoende vertier. Dit jaar rijdt er zelfs een heuse sleepwagen voor de skelter, is er een springkussen en een zandbak. Kortom ook op de zondag biedt een bezoek aan de Trekkertrek vermaak voor de hele familie.