Borne in blessuretijd voorbij SC Markelo

20070812 logoscmarkeloHet was vooraf al een pittige loting met twee uitwedstrijden tegen teams uit de derde klasse. Sportclub Markelo begon in de uitwedstrijd tegen Borne vanmiddag heel goed. Zo werd in het begin van de wedstrijd een vlijmscherpe voorzet van Kars Zwiers binnengekopt door René Kuijpers. Lange tijd bleef het 0-1 tot Bjorn Groot Roessink de score voor rust vergrootte naar 0-2. Waar verwacht werd dat Borne na rust beter in de wedstrijd zou komen bleek dat zeker in het eerste deel van de tweede helft niet het geval. Totdat in de 75e minuut vanuit het niets de 1-2 viel. Voor Sportclub Markelo lag ruimte voorin voor een derde goal, maar de zwartwitten wisten het net niet voor de derde keer te vinden. De thuisploeg kwam in de 90e minuut op gelijke hoogte en wist in blessuretijd de wedstrijd zelfs geheel naar zich toe te trekken. Eindstand: 3-2.

Volgende week zondag wordt er om 14.00 uur afgetrapt aan de Endemansdijk voor de tweede bekerwedstrijd. Ditmaal tegen SV Nieuw-Heeten. De beide ploegen zijn geen onbekende voor elkaar en kwamen elkaar vorig jaar al tegen in de competitie. Een week later mag Markelo uit voor de beker tegen derdeklasser Helios 1. Op zondag 22 september start SC Markelo aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen BSC Unisson.