Edwin Smit en Johan Scholte in ‘t Hoff in finale

Johan Scholte in ‘t Hoff heeft zich vanavond ten koste van Jan Jansen als eerste geplaatst voor de finale in de strijd om de titel Biljartkoning 2019. In deze halve finale ging het lange tijd gelijk op. Na 12 beurten had Jan 23 van zijn 65 benodigde caramboles bereikt en stond de teller bij Johan op 24 van de 56. Uiteindelijk wist Johan dit aantal in 30 beurten te bereiken, waar Jan op 46 bleef steken. De tweede halve finale werd gespeeld tussen Mark Smit en Edwin Smit. Mark moest 70 caramboles maken en Edwin 90. De strijd ging lange tijd ook hier gelijk op met na 25 beurten een stand van 44-55 in het voordeel van Edwin. In 34 beurten wist Edwin zijn 90 caramboles te halen, waar Mark bleef steken op 57. Na de finale tussen de dames mag Edwin het dus gaan opnemen tegen Johan.