Brigitte Geerdink tegen Laura Kok in finale

In de eerste halve finale in de strijd om de titel Biljartkoningin 2019 ging de strijd tussen Laura Kok en Truus Potman. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op tussen de dames, na 3 beurten stond het 3-3. Vervolgens wist Laura uit te lopen op Truus. Na 22 beurten stond het 22-7 voor Laura. Laura moest 29 caramboles halen, Truus 21. Truus wist in een knappe eindsprint met 4 caramboles nog 14 caramboles te halen, maar na 40 beurten was het uiteindelijk Laura die met 29-14 de halve finale wist te winnen. De tweede halve finale bij de dames gaat tussen Anja Sligman en Brigitte Geerdink. Ook deze strijd stond Anja na 27 beurten op 14 van de benodigde 27 caramboles en Brigitte op 5 van de 15 door haar benodigde caramboles. Brigitte wist in het tweede deel van de wedstrijd terug te komen. Na 47 beurten wist ze haar 15 caramboles te behalen en daarmee de finaleplek.