Spelletjes op derde dag Houtdorp

In het bijzijn van burgemeester Ellen Nauta speelden de oudste kinderen het moordspel op het terrein van Buitencentrum Hessenheem op de derde dag van het Houtdorp. Maar ook waren er tal van Hollandse spelletjes op het terrein naast de Pot, waar de kinderen zich uitermate goed mee wisten te vermaken. Na een broodje knakworst tussen de middag werd de overgang gemaakt naar een feestje op het tijdelijke bouwterrein onder leiding van Johan Roessink met aansluitend een kampvuur. Naast een gecontroleerd vuurtje zorgde de brandweer voor een feestelijke douche. Rond 15.00 uur was het tijd voor de jeugd om de derde dag af te sluiten. Vol verwachting wordt al uitgekeken naar de dag van morgen, welke geldt als de vierde en tevens laatste dag van Houtdorp. De organisatie heeft voor deze dag een verrassingsuitje in petto voor de kinderen in het kader van het 30-jarig bestaan van de stichting Jeugdaktiviteiten Markelo. De kinderen verzamelen morgen om 9.30 op het terrein naast Herberg de Pot en zijn naar verwachting rond de klok van 16.00 uur terug.