SC Markelo begint seizoen aan de Endemansdijk

Op zondag 22 september opent Sportclub Markelo de competitie met een thuiswedstrijd tegen BSC Unnison uit Boekelo. Een week later staat de eerste hofderby al op het programma, dan gaan de zwart-witten op bezoek bij Diepenheim. De jaargang 2019 wordt op 15 december afgesloten op bezoek bij Neede, waarna op 26 januari de competitie hervat gaat worden thuis tegen Reünie uit Borculo. Het seizoen 2019/2020 zal worden afgesloten in Goor, op 24 mei speelt Sportclub Markelo dan zijn laatste competitiewedstrijd uit bij Hector.

De hofderby’s van Sportclub Markelo zijn op onderstaande data gepland;
29 september Diepenheim – Sportclub Markelo
6 oktober Sportclub Markelo – Twenthe Goor
24 november Sportclub Markelo – Hector

8 maart Twenthe Goor – Sportclub Markelo
26 april Sportclub Markelo – Diepenheim
24 mei Hector – Sportclub Markelo