Dorpsfeest Magazine 2019 ook online
In de week na de uitreiking van het eerste exemplaar lag het Dorpsfeest Magazine 2019 bij veel Markeloërs al samen met het Hofweekblad op de deurmat. Deze week zijn de meeste magazines buiten Markelo verspreid. Voor degene die buiten het verspreidingsgebied vallen of die om een of andere reden het magazine niet hebben ontvangen is het ook mogelijk om het magazine online te bekijken. Op de desktopversie van onze site is het magazine tevens toegevoegd aan de rechterzijde.

Het Dorpsfeest Magazine wordt gezien als reclamedrukwerk en wordt daarom vaak niet bezorgd bij brievenbussen waarop een NEE-NEE of NEE-JA sticker aanwezig is. Voor de verspreiding maakt Stichting Maarkelsnieuws van de diensten van verspreider AGV Buschers uit Ambt-Delden. Helaas merken we dat ondanks de inzet van onze verspreider de bezorging van het Dorpsfeest Magazine niet altijd vlekkeloos verloopt in een aantal straten. Mogelijk is de vakantieperiode hier ook een oorzaak. Mocht je in Markelo wonen, niet een van de genoemde stickers op de brievenbus hebben en het Dorpsfeest Magazine 2019 niet hebben ontvangen, dan vernemen we dit graag per mail onder vermelding van naam en adres. Voor diegene die graag een (extra) Dorpsfeest Magazine 2019 in huis willen hebben is het mogelijk om bij het Infocentrum Markelo een exemplaar af te halen.