Winkels aangepast open tijdens Dorpfeest

In en rondom het Dorpsfeestweekend kennen veel winkels en horeca aangepaste openingstijden. Zo is Grand Cafe De Kroon donderdag 22, maandag 26 en dinsdag 27 augustus gesloten. Veel winkels sluiten vrijdag om 16.00 uur de deuren in verband met het Borreluurtje, op zaterdag zijn ze of geheel gesloten of beperkt open. Zo is de Welkoop Markelo zaterdag open van 9.00 tot 13.00 uur en gaat Plus Blankhorst zaterdag om 18.00 uur sluiten. Op zondag is Plus Blankhorst in verband met de optocht gesloten. Henry Blankhorst geeft aan dat zijn supermarkt in verband met de afsluiting van de Grotestraat vrijdag en zaterdag bereikbaar is vanaf het Burgemeester de Beaufortplein. Henry: “Doe tijdens Dorpsfeest Markelo op tijd je boodschappen, dan heb je voldoende tijd om van het feest te genieten”.