Ondernemers zoeken verbinding tussen de koeien

Als BNI-lid ontving de Markelose Joke Kottelenberg afgelopen vrijdag de leden van BNI Regio Overijssel aan de ontbijttafel aan de Stokkumervlierweg. Met slechts 25 ondernemers uit Overijssel was de opkomst van deze speciale BNI Zomercarrousel matig. Vanaf  7.00 uur schoven de ondernemers aan voor een netwerkontbijt met aansluitend een rondleiding door het melkveebedrijf van de Twentse Boerin. “Een bijzondere ervaring wat als zeer positief werd ervaren door de andere ondernemers. Zij hebben niet alleen een glimp mogen opvangen van wat er achter de staldeuren gebeurt, maar ook een indruk gekregen van wat het omvat om een boerenbedrijf te runnen”, aldus Lucinde Hesselink.

Doel van BNI (Business Network International) is om de aangesloten leden te helpen meer omzet te verkrijgen. Naar eigen zeggen helpt BNI de aangesloten ondernemers met een gestructureerd, positief en professioneel marketingprogramma om duurzame relaties aan te gaan met andere ondernemers in de regio. BNI is een internationale netwerkorganisatie.