Nummer 15 viert 1-jarig bestaan

Een jaar geleden werd het winkelaanbod uitgebreid met een speciaalzaak in koffie, thee en cadeauartikelen. Op 9 augustus 2018 opende Nummer 15 haar deuren aan de Grotestraat. Agnes Mensink heeft het eerste jaar positief ervaren: “We hebben al een leuke klantenkring opgebouwd. Sinds kort hebben we ons tuinterras uitgebreid met meerdere zitjes waar je rustig en anoniem kunt zitten. Klanten zijn erg positief over het uitgebreide assortiment en de inrichting van onze winkel”. Het assortiment van Nummer 15 bestaat met onder meer wijn, bonbons en speciaal bieren uit meer dan alleen koffie en thee.

Voor komend jaar heeft Agnes ook een aantal nieuwe ideeën: “We zijn van plan een thee proeverij te houden waarbij verschillende theesoorten geschonken zullen worden als ook een bierproeverij want ook in onze winkel is aan de man gedacht”. Komende week zijn er in de winkel rondom het 1-jarig bestaan een aantal acties.