Het grös is lös, dus tied vuur feest

Met bovengenoemd thema als leidraad staan De Grösmeijers op vrijdagmiddag 23 augustus tijdens het Borreluurtje voor u klaar om het Dorpsfeest 2019 spetterend en vooral feestelijk te openen. Speciaal voor dit moment is, op een voor iedereen zeer bekende melodie, een Markelose tekst geschreven met als titel “Het Grös Is Lös” en hiermee zal het feest geopend worden.

Het amusementsorkest, maar meestal in de volksmond toch nog ‘de kapel’ genoemd ziet het als een heerlijke uitdaging om na meer dan 20 jaar Frühschoppen op de zondagmorgen, dit jaar het Dorpsfeest Markelo op de vrijdag te mogen openen.

De kapel is er zich terdege van bewust, dat er op deze middag wel iets anders verwacht wordt dan op de zondagmorgen en is hier al maanden mee aan de slag. Zelfs in deze vakantieperiode wordt er twee keer per week druk gerepeteerd. Het drie uur durende programma heeft dan ook een hoog feestgehalte en daarbij passeren eigenlijk alle bekende meedeiners van nu de revue. Dus Markelo op vrijdagmiddag allemaal op tijd naar de tent om rond de klok van 16.30 uur het Dorpsfeest Markelo 2019 met De Grösmeijers te openen én te vieren.