Zondagmorgengroep flink uitgebreid

Het is in de programmering van het Dorpsfeest een meer dan vast item geworden en voor menige Markeloër een bijzondere morgen. Onder het genot van koffie worden gebrek aan slaap en misschien  hier en daar een katertje weggespoeld en is het de Zondagmorgengroep, die zorgt voor spanning en sensatie tijdens het Frühschoppen in de tent. Hierbij werkte de groep tot vorig jaar nauw samen met Amusementsorkest De Grösmeijers. Zowel de samenstelling van de Zondagmorgengroep als ook aan de muziek wordt dit jaar iets gewijzigd. Zo zullen de vaste gezichten Willian Potman en Arie Lodeweges op het podium staan in de setting van ‘Maarkels Gekuier’ tijdens het Seniorenprogramma bij De Haverkamp op de donderdagmiddag. Het bleef nog even gissen de afgelopen maanden welke Markelöers het ‘verhaal’ over Markelo en haar inwoners tijdens het Frühshoppen zouden brengen maar het is nu duidelijk. De bekende gezichten van de Zondagmorgengroep: Alexander Daalwijk, Rudi Bussink, Christiaan Mensink, Sjoerd Jansen en Henny Klein Twennaar krijgen met Kylie Karsenberg, Kim Groot Roessink, Gerrie Pinkert en Jidde Bolink versterking tijdens het programma van het Frühshoppen. De band Maxim XL zorgt voor de muzikale ondersteuning waardoor het geheel vast en zeker weer uitmondt in een gezellige morgen in de Dorpsfeesttent.