Netwerkmiddag ZZP’ers bij De Kroon

Op donderdagmiddag 29 augustus komt directeur Frank Alfrink van Stichting ZZP Nederland op uitnodiging van ZZP Hof van Twente naar De Kroon. Daar zal hij tussen 16.00 tot 18.00 uur in gesprek gaan met ZZP’ers. ZZP Nederland behartigd de belangen van de zelfstandige professionals. “Om dat goed te kunnen doen, is het in gesprek blijven met onze achterban, essentieel. Ik wil weten wat ZZP’ers in deze regio beweegt. Wat gaat hen goed af, waar hebben ze vragen over en waarbij kunnen ze onze hulp goed gebruiken”, aldus Alfrink die ook graag in Markelo komt uitleggen waarom hij fel tegenstander is van de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers.

Naast zijn uitleg over het standpunt over deze verplichte verzekering wil Alfrink bij De Kroon ook graag andere actualiteiten met ZZP’ers. De middag bij De Kroon is vrij toegankelijk voor leden van ZZP Hof van Twente, overige bezoekers betalen 25 euro inclusief netwerkborrel. Zowel leden als niet leden kunnen zich vooraf per mail aanmelden.