Vrijdag inschrijfavond trekkertrek

In het weekend van 7 en 8 september organiseert de ASVM in samenwerking met de sleepwagen van Buurman & Buurman weer haar jaarlijkse trekkertrek op het terrein achter Café Vennebekken. Op de zaterdagavond vanaf 17.00 uur staat een Maarkelse klasse op het programma en wel in de vorm van een 3.800 kg en een 5.500 kg klasse. Ook staat er die avond een Duitse klasse geprogrammeerd in de vorm van een 6.000 kg en 9.000 kg klasse. De sport klasse tractoren zullen zaterdagavond ook voor de sleepwagen komen te staan. Op zondag staan vanaf 9.00 uur alle TSTA klasses voor de sleepwagen. Vrijdagavond 9 augustus vanaf 20.00 uur kun je je opgeven bij Café Vennebekken. Hier dien je een kopie van het verzekeringspapier mee te nemen en geldt dat men maximaal 2 personen per persoon kan inschrijven.

De Maarkelse klasse staat open voor Markeloërs of deelnemers met een Markelose binding, de kosten voor deelname aan deze klasse bedragen 15 euro exclusief verzekering. Voor deelname op zondag bedragen de inschrijfkosten 20 euro exclusief verzekering. Mocht je geen verzekeringsbewijs kunnen tonen, dan betaal je 10 euro voor de verplichte verzekering. Naast de TSTA klasse zijn er op beide dagen ook sportklasses. Deelnemers aan de sportklasses op beide dagen krijgen hun inschrijfgeld weer terug.