Ponyclub succesvol op Gallopade

Met maar liefst 15 individuele combinaties en een verenigingsteam was Ponyclub Markelo gisteren goed vertegenwoordigd tijdens de Overijsselse kampioenschappen, die ditmaal werden georganiseerd in Heeten. Maar niet alleen was de club goed vertegenwoordigd ook wisten Daphne Kappert en Isabelle Jochems de eerste plaats in respectievelijk in de klasse L2 dressuur en Z2 dressuur op naam te schrijven waarmee zij de titel Overijssels kampioen in de wacht wisten te slepen. Met deze prestaties hebben zij zich tevens gekwalificeerd voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen. Bij de verenigingskampioenschappen reed het Markelose team naar een derde plek op het podium en plaatste zich, evenals de kersverse Overijsselse kampioenen uit Markelo, voor het NK.

Lois de Grijs plaatste zich individueel in de klasse B dressuur cat C, Reinoud van der Veen Meerstadt in de klasse L springen cat C en Roos Wevers in het M springen cat DE en Z springen cat DE.

Niet alleen de Ponyclub Markelo was vertegenwoordigd op de Galoppade. Namens Snorrewind heeft Hailey Sligmnan zich tijdens de Galoppade weten te plaatsen als reservekampioen met haar pony Accidental Suprise in de klassen L-spinrgen B pony’s. Hailey verzekerde zich hiermee van een startbewijs voor het NK.