Inloopochtend ‘t Trefpunt Anholtskamp

Op woensdag 21 augustus kan weer vrijblijvend kennis worden gemaakt met Dagvoorziening ‘t Trefpunt Markelo in woonzorgcentrum Anholtskamp. Veel ouderen wonen nog zelfstandig of met hulp van mantelzorg thuis en missen soms het contact met andere leeftijdsgenoten of plaatsgenoten. Daarvoor is Dagvoorziening Trefpunt Markelo een uitkomst. Samen met anderen kan men meedoen aan allerlei activiteiten, vaardigheden trainen of een broodmaaltijd nuttigen. De dagvoorziening heeft iedere derde woensdag van de maand een vrijblijvende inloopochtend.

De volgende inloopochtend is 8 september, vervolgens zijn er inloopochtenden op 16 oktober, 20 november en 18 december. Voor ouderen die een andere dag eens willen kijken kunnen het beste even bellen met de dagvoorziening via 0547 – 74 56 25. Dagvoorziening ‘t Trefpunt Markelo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.