Eerste Dorpsfeest Magazine voor oud-voorzitters

Tijdens het in aanbouw zijnde Foodgoan werd vanmiddag op het Dorpsfeestplein het eerste exemplaar van het Dorpsfeest Magazine 2019 uitgereikt aan oud-dorpsfeestvoorzitters Hendrika Nijenhuis, Dinand Leferink, Diny Ebbekink en Henk Bussink. Jan Hartgerink was vanmiddag verhinderd. Met 40 pagina’s is de editie van 2019 de meest gevulde editie van het Dorpsfeest Magazine. Het magazine wordt sinds 2011 uitgegeven door Maarkelsnieuws. “Ik ben erg trots op het team van Maarkelsnieuws. We hebben dit jaar met een grotendeels nieuw redactieteam voor de negende maal een prachtig Dorpsfeest Magazine weten te maken”, aldus voorzitter Rick Morsink namens Maarkelsnieuws.

Het magazine staat dit jaar ook weer boordevol interviews en wetenswaardigheden rondom het komende Dorpsfeest Markelo. Mede dankzij de hulp van het bestuur van het Dorpsfeest Markelo en de vele commissies hebben we als redactie samen met vormgever Robert Markvoort ook dit jaar weer een compleet nieuw magazine weten te maken. Voorzitter Hilko Pruntel van de Stichting Dorpsfeest Markelo reageert enthousiast na het zien van het magazine: “Ik ben enorm enthousiast over dit Dorpsfeest Magazine. Het is meer dan alleen een magazine: het is één van de fysieke communicatie-uitingen die de feestvreugde letterlijk verhoogt. Want zodra het magazine op je mat ploft, weet je één ding zeker: het Dorpsfeest Markelo gaat bijna beginnen!”

Het Dorpsfeest Magazine zal vanaf komende week in huis-aan-huis in en rondom Markelo worden verspreid.