Zaterdag Open Huis 2Impressu

Zaterdag 3 augustus organiseert 2Impressu van 10.00 tot 17.00 uur een Open Huis. Tijdens het Open Huis is het mogelijk om zonder afspraak geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij de bruidsboetiek voor hem en haar, aan de Prinses Irenestraat naast de voormalige locatie van Obs de Zwaluw. “We hebben weer heel veel nieuwe, unieke creaties in ons eigen atelier gemaakt en hopen weer veel mensen te mogen begroeten op ons Open Huis, die we elke eerste zaterdag van de maand organiseren”, aldus Anja en Nicolette van 2Impressu. Zondag 13 oktober organiseert 2Impressu voor de derde maal een inspirerende bruidsbeurs. Bezoekers die zich vooraf aanmelden ontvangen een goodiebag bij binnenkomst. De entree voor de bruidsbeurs is evenals voorgaande jaren vrij toegankelijk.