Hellendoornrally weer door Markelo

Een vlekkenplan van de proeven Markelo en Rijssen

De Hellendoornrally mag gezien worden als de thuisrally voor het team van Wevers Sport. Erik Wevers wist deze rally 4 maal te winnen, in 2016 maakte hij eenmalig een comeback en wist destijds de tweede plek te verzilveren. Dit jaar zal de rally – na afwezigheid van een jaar – ook weer door Markelo worden verreden. De klassementsproef in Markelo wordt een vernieuwde versie van de proef uit 2016 en zal voornamelijk in de Achterhoek en Elsen worden verreden, waarmee de proef ook kort langs de thuisbasis van Wevers Sport zal verlopen. De proef wordt samen met een klassementsproef op de Borkeld in Rijssen op vrijdagavond 20 september verreden. Op zaterdag 21 september staan er klassementsproeven rondom Hellendoorn en Luttenberg op het programma.