Het regent weer zwemdiploma’s

In zwembad De Vijf Heuvels mochten afgelopen week 32 kinderen voor zwemdiploma A, 26 kinderen voor zwemdiploma B en 3 kinderen voor zwemdiploma C afstemmen. Omdat het de laatste mogelijkheid was om af te zwemmen voor de zomervakantie heeft veel kinderen de laatste weken extra gezwommen en zijn er ook extra lessen aangeboden. Het aanwezige publiek kon zien hoe de leerlingen de diverse onderdelen van het afzwemmen volbrachten. Bij zwemdiploma B is het achterover laten vallen een nieuw onderdeel en bij zwemdiploma C is dat het wakzwemmen. Voor de leerlingen die het zwemdiploma B hebben gehaald bestaat er na de zomervakantie op donderdagmiddag tussen 15.45 en 16.30 uur de mogelijkheid om lessen te volgen ter voorbereiding voor zwemdiploma C.

Geslaagden zwemdiploma A:
Savannah Staal, Sara Kolenbrander, Jille de Olde, Lotte Zomer, Sem Kramer, Mick Vogel, Manon Frencken, Mayke Bremer, Koert Homan, Vin Schomaker, Naud Bloemendaal, Boris Marinov, Katharina Samboe, Myrna ter Welle, Luuk ten Hove, Milan Voortman, Nathan Jansen, Saar Koebrugge, Eefke Woolderink, Ties Leneman, Yrsa Nikkels, Huub Nijmeijer, Guus Seppenwoolde, Quin Bossink, Angelina Hakkers, Floor Janssen, Douwe Woolderink, Emmy Beuker, Casijn te Wierike, Andrey Frolov – Laarhuis, Max Dalhuisen, Noud Nijkamp.

Geslaagden zwemdiploma B:
Sophie de Roo, Kris Flore Overmaat, Tess van Kooten, Tygo Stokreef, Nils Wiemerink, Lola Brandriet, Lucas Welmer, Semm Meulenkolk, Suzie Kappert, Jort Bouwmeester, Hannah Slot, Jesper Sligman, Roos Welink, Sep Blokhuis, Jordy Oolbekkink, Vince Slagman, Levin Vrieling, Siem Hakvoort, Boet Overbeek, Morris Stevens, Stan van Boheemen, Fenna Klein Teeselink, Yanna van der Linden, Riek Mombarg, Kayra Ilhan.

Geslaagden zwemdiploma C:
Jonathan Zuur, Jip Kamphuis, Channen Jager.