Beachparty naar Roggeplein

De Beachparty van De Kroon zal dit jaar verhuizen naar het Roggeplein. Dat bevestigt Robert Völkers vanmorgen nadat hij van de gemeente in principe groen licht heeft gekregen. De Beachparty met op zaterdag het beachvolleybaltoernooi wordt dit jaar voor de 25e keer gehouden tijdens Dorpsfeest Markelo. In goed overleg met de gemeente heeft De Kroon besloten de beachparty te verplaatsen naar het Roggeplein. “Op de beach op het Roggeplein komt dit jaar een groot buitenterras en zullen we ook met een deel van onze keuken aanwezig zijn om een goede bodem te kunnen leggen”, aldus Robert met een knipoog. Het verplaatsen van de beachparty biedt volgens hem ook meer mogelijkheden voor het restaurant.

Bij het restaurant van De Kroon zal in het weekend de nadruk meer op eten komen te liggen. Robert: “Op het terras en binnen kun je tijdens het Dorpsfeestweekend rustig eten. Het verplaatsen van de beachparty geeft ook iets meer ruimte in met name de keuken”. Op vrijdag en zondag zal in de zaal bij De Kroon tevens een afterparty worden gehouden.

Het programma voor de beachparty is al grotendeels bekend. Op vrijdagavond is er een liveshow van de coverband Steam. Zaterdag komen hiphopartiest en dj Yung Felix en DJ Freddy Moreira naar het strand op het Roggeplein. Op zondag staat een oude bekende, DJ Jeronimo, op het podium van de beachparty.

Robert Völkers is vrijwel vanaf het begin betrokken bij de organisatie en opbouw van de Beachparty, in de beginjaren als medewerker van Bill’s Bar. Door het wegvallen van Bill’s Bar heeft hij samen met de Stichting Dorpsfeest Markelo de organisatie van de beachparty in 2014 ter hand genomen en de laatste jaren doet Robert dit vanuit De Kroon.