SC Markelo treft nieuwe opponenten

De KNVB heeft de voorlopige competitie indeling voor het seizoen 2019/2020 bekend gemaakt.  Sportclub Markelo komt komend seizoen uit in de 4e Klasse B. In tegenstelling tot vorig seizoen treffen de zwart-witten volgend seizoen veel nieuwe opponenten. Veel tegenstanders komen volgend seizoen vooral uit de hoek van Enschede, Haaksbergen en Eibergen. Met onder andere Buurse, Hoeve Vooruit, Neede, UDI, BSC Unisson en Rietmolen treft de ploeg van trainer Rutger Kats oude bekenden. Daarnaast blijven de hofderby’s ook behouden. Hector, Twenthe Goor en Diepenheim zijn allen ook ingedeeld in de 4e Klasse B. De grote onbekenden voor Sportclub Markelo zijn Reunie, FC Eibergen, VIOS Beltrum en Victoria ’28. De eerste competitiewedstrijd zal worden gespeeld op zondag 22 september. Wie dan de tegenstander van Sportclub Markelo is, is nog onbekend.