Bestuurswisseling sporthal

Stichting Sporthal Markelo is verantwoordelijk voor het beheer van Sporthal De Haverkamp. Vorig jaar hebben Jan Tempelman en Willemien Schoneveld-Woestenenk na 31 jaar afscheid genomen van het bestuur. Jan was tot vorig jaar voorzitter, die rol is overgenomen door Peter van den Akker. Naast secretaris Jaap de Groot was men vorig jaar nog zoekende naar een penningmeester. Die is al enige tijd terug gevonden in Dirk Jan Pruntel. Daarnaast is het bestuur  onlangs uitgebreid met Henriëtte Roeterdink. Henriëtte is juriste en werkzaam in het onderwijs. Ook is zij actief hardloopster en bekend met de sporthal als gebruikster. Het bestuur van Stichting Sporthal Markelo ziet de komst van Henriette in het bestuur met haar deskundigheid als prima aanvulling op de andere bestuursleden.