Salut organiseert activiteiten in zwembad

Sportfondsen Hof van Twente en Salut slaan de handen deze zomervakantie ineen. Elke dinsdagmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur organiseren de medewerkers van Salut namelijk een activiteit op het buitenterrein van het Markelose zwembad aan de Potdijk. Aan deze activiteiten zijn geen extra kosten verbonden en iedereen kan meedoen. Tijdens de zomervakantie geldt het zomerrooster waarbij enkele tijden zijn aangepast. Zo is er bijvoorbeeld geen recreatief zwemmen op de vrijdagavond. Morgen start de eerste activiteit van deze zomervakantie met een survivalbaan, die men met een dronkenmansbril mag gaan bedwingen.

Het volledige schema van activiteiten die Salut organiseert op dinsdagmiddag in de zomervakantie van 12.00 tot 16.00 uur:
16 juli Survivalbaan met dronkenmansbril
23 juli Spinning en diabolo
30 juli Tobbedansbaan
6 augustus Buikschuifbaan
13 augustus Drakenstormbaan