Geslaagd concours Ponyclub Markelo

Op het terrein van de Stichting Paard- en Ponysport organiseerde Ponyclub Markelo afgelopen weekend onder zonnige weersomstandigheden, een sfeervol concours. Vrijdagavond werd er gestart met de Bixie dressuurwedstrijden voor de allerkleinsten gevolgd door vier- en zestallen dressuur pony’s en paarden. Afsluitend werden dressuurproeven voor de pony’s en paarden verreden. Op zaterdag werd in de klassen Paarden BB tot en met ZZ dressuur en springen gestart en werden de kringkampioenschappen dressuur verreden waarvoor de winnaar zich kan plaatsen voor de Overijsselse Kampioenschappen. Zondag stonden de Pony klassen dressuur B tot en met ZZ en springen BB tot en met ZZ  op het programma.

Uitslagen:
Bixie dressuur: Maud de Grijs, Gwen de Grijs en Iris Bruinenberg

Rijvereniging Markelo
Carla Ardesch 2x 2e prijs L1 dressuur, Annelieke Otten 4e prijs L1 dressuur
Marit Biesheuvel 2e+3e prijs  Z2 dressuur, Milou Schreurs 3e prijs BB springen, Jikke Woertman 3e prijs B springen.

Ponyclub Markelo:
Lois de Grijs 2x 2e prijs B dressuur
Carmen Vruwink B dressuur 1e+2e prijs en BB springen 3e prijs, Lonneke Zwienenberg 2x 2e prijs B dressuur, Daphne Kappert 1e prijs L2 dressuur, Marieke Paarhuis 1e prijs BB springen, Jolien Lammertink 1e prijs L springen

Foto’s Arjen Keppels