Kuuknhok1 zet MBC op naam

Kuuknhok 1 heeft vanavond de Markelose Biljartcompetitie 2019 op naam geschreven. Onder grote publieke belangstelling werd een spannende finalepartij op het groene laken bij De Kroon gespeeld tussen Haverkamp 1 en Kuuknhok 1. In de eerste partij nam Nick Pinkert het op tegen Martijn van der Sluis. Martijn ging hier uitstekend van start en had na 9 beurten een voorsprong van 13-3. Na 20 beurten stond Nick op 10 punten terwijl Martijn er 23 op het scorebord zag staan en wist de winst te pakken met 4-1. 

Erik Daggert speelde de tweede partij tegen Berry Nijland. Erik begon zeer sterk aan zijn partij en na 12 beurten was de stand 27-13 in het voordeel van Erik. Na 20 beurten liep de stand op en bleef in het voordeel van Erik: 49-22. Maar Berry vocht terug maar het was Erik die de partij besliste met een eindstand van 55-29. Na twee van de drie te spelen wedstrijden kwam de stand hiermee op 8-3 voor het Kuuknhok 1. De derde en laatste partij werd gespeeld door Mark Vedders en Jos Nijland. Na 13 beurten wist Jos de partij naar zijn hand te zetten met een stand van 42-26. En hoewel de 92 te maken caramboles door Jos in 28 beurten werden gespeeld weliswaar in een knappe partij kon hij geen invloed meer uitoefenen op de einduitslag. Met 10-7 in het voordeel van het Kuuknhok speelde dit biljartteam de titel MBC winnaar 2019 naar zich toe.