Freddy Vogel dit jaar niet in koets

Freddy Vogel is niet meer in race om Biljartkoning 2019 te worden. De Biljartkoning van 2017 en 2018 moest deze week in de vijfde ronde zijn meerdere erkennen in Diab Moussali. Diab wist in 20 beurten zijn benodigde 41 caramboles te halen, Freddy bleef steken op 64 van zijn benodigde 80 caramboles. Naast Diab wisten ook Ben Kamphuis, Edwin Smit, Frank Mulhof, Jan Jansen, Johan Scholte in ‘t Hof, Mark Smit en Wouter Meengs zich te plaatsen voor de zesde ronde. In de zesde ronde, die volgende week woensdag vanaf 19.30 uur bij Toornsmit wordt gespeeld zullen de acht heren gaan strijden om een plek in de finale op 22 augustus. Bij de dames strijden Brigitte Geerdink, Anja Sligman, Truus Potman, Sandra Stokreef, Laura Kok, Jetske Seep, Ans Eshuis en Mirna Bussink op 22 juli vanaf 19.30 uur bij De Kroon om een plek in de finale.