Gezellig eerste lustrum FISSA-festival

Terwijl nog maar net de laatste tonen uit de geluidsboxen van de Maarkel Open Air werden geblazen werd rond half drie de Haverkamp-arena in de kortste keren omgebouwd tot FISSA-festivalterrein. Met dezelfde gezelligheid, podium en bar in Oostenrijkse sferen veranderde het terrein waar de FISSA dj’s zorgde dat de jeugdig Markelo aan haar trekken kwam. Het FISSA festival beleefde vandaag haar eerste lustrum. Het begon als een concept om alle keten weer het café in te krijgen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een mooi Markelo’s festival dat al 5 jaar begin juli wordt gehouden.

De Markelose jeugd heeft inmiddels de weg gevonden naar FISSA dat dit jaar verhuisde van de weide naast de sporthal naar de parkeerplaats achter De Haverkamp. Het was ook dit jaar weer gezellig druk en er heerste een echte festivalsfeer. Het FISSA-festival heeft de afgelopen jaren jonge bands, dj’s en producers een podium gegeven om zo zichzelf in de schijnwerpers te zetten.