Robers en Vincent verder als RobersVincent

Ruim 10 jaar geleden nam Jan Henk Berendsen Robers Makelaardij in Holten over en sindsdien is de Markelose makelaar en rentmeester actief vanuit Holten. In september 2018 werd bekend dat Jan Henk Berendsen een ander makelaarskantoor in Holten overnam: Vincent Makelaars. Bij de overname gaf Jan Henk al aan dat het op termijn de bedoeling was om als één kantoor verder te gaan. Dat moment is nu aangebroken, beide kantoren zijn met ingang van afgelopen maand verder gegaan als RobersVincent makelaars. Jan Henk: “Er is bewust gekozen voor herkenbaarheid in de nieuwe kantoornaam, aangezien beide kantoren al van oudsher in Holten en omgeving een gevestigde naam hebben.”

De komende weken worden de borden en andere reclame uitingen vervangen. “Ook onze website is inmiddels vernieuwd. De komende maanden starten we met een aantal interessante acties voor diegene die via ons een woning wil verkopen, aankopen of laten taxeren. Houd daarvoor onze Facebook pagina en de overige media goed in de gaten,” aldus Jan Henk.