Salut zoekt chauffeurs

Salut start binnenkort met een servicepunt van ANWB AutoMaatje in Hof van Twente. Hiermee worden vrijwilligers gevraagd om tegen een kleine vergoeding, minder mobiele plaatsgenoten te gaan vervoeren. Doordat deze plaatsgenoten nu minder mobiel zijn komen teveel van hen nauwelijks nog hun huis uit en raken ze in een isolement. ANWB AutoMaatje biedt deze mensen weer de gelegenheid om deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Salut is hiervoor op zoek naar vrijwillige chauffeurs die met zijn of haar eigen auto, de minder mobiele plaatsgenoot zou willen vervoeren.

Vrijwillige chauffeurs krijgen hiervoor 30 eurocent per kilometer en eventuele parkeerkosten vergoed. De auto moet wel APK-gekeurd zijn en minimaal verzekerd zijn tegen WA met inzittendendekking. Ook moeten vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. Door de samenwerking met de ANWB kan Salut gebruik maken van kennis en software van de ANWB. Ook stelt de ANWB begeleiding, training en materiaal gratis beschikbaar.

Je kunt je voor ANWB AutoMaatje aanmelden bij Evelien van Salut via 06-54932768, 0547-260053 of per mail.