Meerdere Markeloërs actief in Holtense triatlon

De 35e Triathlon Holten gaat de boeken in als een van de warmste edities van het internationale triatlon evenement. Zelfs het zwemwater van de Domelaar was warm. Hier werd gisterochtend vanaf 10.15 uur gestart met de triatlon voor bedrijven. In deze categorie waren meerdere Markeloërs actief voor verschillende bedrijven. Twintig minuten later ging op de Domelaar ook de triatlon voor de Olympische afstand van start waaraan 13 Markeloërs deelnamen en vervolgens een zonovergoten parcours af moesten leggen. Om 16.50 uur ging in zwembad Twenhaarsveld in Holten met de achtste triatlon de laatste categorie van start. Hier was met 22 deelnemers de Markelose inbreng het grootst. De organisatie had in verband met de warmte de loopafstand van de achtste triatlon ingekort.

Foto’s: Arjen Keppels