Onbekende foto; school in Elsen circa 1977 (UPDATE)

Bovenste rij vlnr: Hendri Zendman, André Vasters, Gert Hakkert, Mariette de Koning, Hetty Reef, Meester Willem Mulder, Arjan Meuleman, Annette Overmeen
Middelste rij vlnr: Wilma Zendman, Rick Wessels, Henk Schreurs, Henk Elkink, Hans Hoevink, Gerjan Hoevink, Inge Olydam, René Baltus
Voorste rij vlnr: Arjan Wevers, Gerard Zwienenberg, Sjoerd Janzen, Gerrianne Jansen, Hans Holtrop.

In de Oude Toren deze week aandacht voor een onbekende foto uit het fotoarchief van de Stichting Heemkunde Markelo. Deze schoolfoto dateert vermoedelijk uit het jaar 1977 en zou een schoolfoto uit Elsen kunnen zijn. Met enige regelmaat vragen we aandacht voor oude foto’s uit het archief van de Heemkunde om zo aanknopingspunten of zelfs oplossingen te krijgen waarmee de vrijwilligers van Heemkunde aan de slag kunnen. Mocht u meer informatie hebben over deze foto, dan vernemen we dat graag via oudetoren@maarkelsnieuws.nlUPDATE: Met dank aan de inzendingen op deze foto zijn de namen inmiddels allemaal bekend en zijn ze als onderschrift onder de foto geplaatst.