Op reis met Stichting Franje

Zoals voorgaande jaren organiseert ‘Reisland’, onderdeel van Stichting Franje, weer haar 2-daagse reis. Samen met Touringcar Ter Doest uit Hengevelde is er een wisselend programma samengesteld. De reis gaat dit jaar naar Limburg waar een excursie op het programma staat bij het Aardbeienland. De reis wordt vervolgd naar Valkenburg om te genieten van een rondleiding in een treintje door de grotten. Hierna wordt ingecheckt in het hotel voor het diner, de overnachting en het ontbijt. Dag 2 maken wordt een rondrit door Maastricht gemaakt en vervolgens gaat de tocht naar het Drielandenpunt in Vaals. In de loop van de dag gaat de reis weer richting Goor waar men verwacht tegen 18.30 uur terug te zijn voor een afscheidsdiner. Voor deze  2-daagse reis zijn nog enkele plekken beschikbaar. De reis is georganiseerd op basis van het zelfstandig kunnen reizen. Deelnemers dienen zichzelf te kunnen verzorgen en verplaatsen, eventueel met rollator.

De reis wordt uiteraard begeleid door de zeer ervaren vrijwilligers van Stichting Franje. Kosten voor deze 2-daagse tocht bedragen 222 euro per persoon all-in. Exclusief consumpties die op eigen gelegenheid worden genuttigd en eigen aankopen. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt 22 euro. De reis staat gepland op 15 en 16 juli. U kunt zich aanmelden via Salut 0547-260053. Wanneer u mee wilt, wacht niet te lang met aanmelden want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.