Honderd ABC-diploma’s uitgereikt

In Sportfondsenbad De Vijf Heuvels zwommen afgelopen zaterdag maar liefst honderd kinderen af voor een van de diploma’s A, B of C. De middag startte met 47 kinderen voor het zwemdiploma A, 42 kinderen voor het B diploma en 11 kinderen mochten laten zien wat zij hadden geleerd tijdens de zwemlessen voor diploma C. De kleinzoon van badmeester Herman ging op voor zijn A – diploma en natuurlijk wilde Herman Koenderink wel even voordoen hoe je door dat gat zwemt met een mooie duik. 

Diploma A:
Finn ter Maat, Milan de Vries, Vince Slagman, Levin Vrieling, Hannah Slot, Fenna Klein Teeselink, Merle Tuijs, Matei Oproiv, Pepijn Kuitert, Nils Wiemerink, Stan van Boheemen, Thiemen Baan, Otis ter Hofte, Siem Hakvort, Mees Meinders, Almila Mercan, Noor Pieffers, Boet Overbeek, Tygo Stokreef, Kris Flore Overmaat, Milan Kolkman, Job Berkers, Yanna van der Linden, Levi van der Worp, Jort Bouwhuis, Morris Stevens, Vera ter Hofte, Thijn Morsink, Joris ten Have, Fouad Shikdbs, Riek Mombarg, Sophie de Roo, Roos Welink, Liam Meuwissen, Valentijn Kamp, Kayra Ilhan, Sep Blokhuis, Elena Timmermans, Stijn Scholten, Fem Getkate, Jordy Oolbekkink Lola Brandriet, Naya Alfares, Thijs Paalman, Jort Bouwmeester en Suzie Kappert.

Diploma B:
Betial Luel Kesete, Pien Zwoferink Noa Dijk, Jesse Tuitert, Raf Timmerman, Dewi Albinus, Sten Morsink Isa Eertink Fabienne Zagers, Jop Prins, Loet Raasveld, Silvijn Meutstege, Fien Dommerholt, Sem Meilink, Fleur Krijgsman, Sarah Berkhoff, Guus Nieuwenhuis, Stef Laarman, Elize ten Brink, Thiemen Baan, Bram Welmer, Isabel ten Donkelaar, Lieke Hiethaar, Rosalie Meeuwsen, Fleur Paalman, Lexie Dommerholt, Kees Kuipers, Lone Elders, Ryan Remmers, Chiel Smit, Suze Voortman, Bram Meijerink, Willem Krens, Wesam Wahid, Bas Visser, Collin Langenhof, Sem Kettelarij, Julia Nijlant, Jip Beumer, Vera Timmer, Babken Khashadorian en Lauren van der Sluis.

Diploma C:
Jelte Coster, Maud Lankhorst, Liam Jansen, Robert Hommes, Bram Schreurs, Kian de Jong, Saly Zaghtiti, Mirale Talmoudi, Ivy Tangenberg, Tess Markvoort en Sepp ter Welle.

Het badpersoneel feliciteert alle geslaagden van harte met hun zwemdiploma en wenst iedereen een mooie zomer toe met veel zwemplezier.