Ondernemers informeel te paard

Elke vrijdagmorgen zitten de leden van Business Netwerk International Capreolus met elkaar vanaf 7.00 uur aan de ontbijttafel bij Herberg de Pot in Markelo. Netwerken en omzet generen voor en door elkaar dat is waar het bij deze groep enthousiaste ondernemers om draait.  Zorgen voor aanbevelingen binnen de groep en ingaan op gerichte vragen en zoekopdrachten van ondernemers binnen het chapter oplossen. Los van de BNI structuur waren vanmiddag 25 leden bij een informele samenkomst met een gevarieerd programma. De groep was te gast bij Manege Snorrewind waar Erna en Rikus Bronsvoort de ondernemers een introles paardrijden gaven gevolgd door een rondleiding op hun bedrijf aan de Borkeldweg in Markelo. Voor menige ondernemer was het spannend om op het paard te stappen doordat ze of onervaren waren of het heel lang geleden was dat ze paard hadden gereden. Aansluitend werd met een gezamenlijke barbecue in de tuin van Herberg de Pot een gezellige bijeenkomst afgesloten.

De officiële aftrap voor BNI chapter Capreolus die onderdeel uitmaakt van ruim 200 BNI chapters in Nederland vond plaats op 30 november 2018 onder het toeziend oog van 130 ondernemers. De vaste groep in de Hof is inmiddels uitgegroeid tot 25 ondernemers en wordt geleid door Annemieke Post bijgestaan door Olle Geurts, kandidaat notaris en verbonden aan Notariskantoor Geurts en Verbeek in Markelo.