Maarkel Open Air met Oostenrijkse Volksmuziek

Maarkel Open Air maakt op 6 juli zijn opwachting door een zeer interessante samenwerking. De organisatie is enthousiast, over de band die ze dit jaar hebben weten te strikken, voor dit jaarlijks terugkomende evenement. De uit het Zillertal afkomstige band Die Jungen Zellberger treden tijdens de Maarkel Open Air op bij De Haverkamp in Markelo. De drie broers zijn op dit moment één van de grootste bands uit Tirol en ze werden tweede op het Oostenrijkse Grand Prix der Volksmusik. Naast deze prijs wonnen ze bijvoorbeeld ook de ZDF Hitparade en de Herbert Roth Preis. De mannen timmeren hard aan de weg en de organisatie is zelf erg enthousiast over de komst van de broers. Naast dit kleurrijke trio zullen ook Marcell Dominik, de uit Tirol afkomstige rasmuzikant en toetsenist van Atlantis maar ook het Brook Duo op het podium verschijnen.

Het Brook Duo bestaat 30 jaar en alle leden uit de afgelopen jaren zullen dan ook hun opwachting maken. Op zondag 7 Juli komen de Sleppers uit Ruurlo, wederom het Brook Duo en Amigo & Marcell Dominik voor het ‘Fruhschoppen’. Naderhand is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij het FISSA festival. Kaartjes voor beide evenementen zijn te koop bij De Haverkamp in Markelo of via deze link.