Kunstroute Markelo 2019

In de maanden juli tot en met oktober, organiseert Kunststichting Markelo in samenwerking met de basisscholen, wederom een Kunstroute. In deze kunstroute zullen leerlingen van groep 4 tot en met groep 8 van de scholen; Openbare Basisschool De ZwaluwBasisschool De WelpOpenbare basisschool de BrookscholeOpenbare Daltonschool Elserike en Openbare Basisschool Stokkum, hun creativiteit laten zien door middel van kunst. De gemaakte kunst met als thema ‘kunststof’ kan zowel fietsend als met de auto bewonderd worden na de officiële opening op donderdag 27 juni. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om de 21 kilometer middels een wandeltocht te bezichtigen. Langs de route met prachtige natuurlandschappen, zullen er schilderijen en ruimtelijke stukken, van leerlingen maar ook van professionele kunstenaars en fotografen te zien zijn. De start van de route is bij het Infocentrum Markelo, route flyers zijn bij verschillende winkeliers, campings en bij het Infocentrum Markelo te koop voor 3 euro per stuk.