Drie maal goud voor ZPC de Hof

Het Sterrenteam van ZPC de Hof heeft afgelopen week bij het Waterrattentoernooi in Ommen 3 gouden medailles weten te behalen. Het toernooi was tevens de afsluiting van het zwemseizoen. Goud was er individueel voor Ronnie Haringman op de 25 meter vrije slag en Lindsey Kloppenburg op de 50 meter rugslag. De damesestafetteploeg met Robin van Sermond, Lindsey Kloppenburg en Fredrieke Jongsma haalde samen met gastzwemster Fransica Wagenvoort goud op de 4×25 meter vrije slag.

Naast de gouden plakken werden er nog 6 medailles behaald. Zilver was er voor Peter Dolman op de 50 meter rugslag, Ronnie Haringman op de 25 meter schoolslag, Frederieke Jongsma op de 50 meter vrije slag en 50 meter rugslag, Lindsey Kloppenburg op de 50 meter schoolslag en Robin van Sermond op de 50 meter schoolslag. Robin behaalde op de 50 meter rugslag brons. Het zwemseizoen werd traditioneel afgesloten met een teamuitje naar de McDonalds, waarna het Sterrenteam kon genieten van een welverdiende vakantie.